Нафтуся у Трускавці

Лікувальна вода Нафтуся

Унікальна вода Нафтуся для відпочинку у Трускавці, це низькомінералізована гідрокарбонат магнію з високим вмістом органічних сполук нафти з легким запахом сірководню та присмаком гасу, звідси і назва НАФТУСІЯ. Його компоненти впливають на гормональні клітини, які виробляють шлункові та кишкові ферменти.

На що впливає Нафтуся

Ця вода гарантує усунення явищ застою в жовчних протоках, нормалізує скоротливість жовчного міхура. Він нормалізує концентрацію білірубіну та виведення дрібних каменів та піску з сечовивідних шляхів, роботу травного тракту, підшлункової залози та регенерує клітини печінки. Нормалізує обмін речовин, особливо у діабетиків, запобігає накопиченню каменів у нирках. Регулює вміст холестерину в крові. Щоденна кількість споживання строго визначається лікарем.

Найвідоміша вода у Трускавці

Перший хімічний аналіз найвідомішої з Трускавецьких мінеральних вод НАФТУСІ був проведений львівським аптекарем Теодором Торосевичем.

Теодор Торосевич – відомий бальнеолог. Закінчив фармацевтичне навчання у Відні. Він жив і працював у Львові, де була аптека, обладнана лабораторією, де він проводив хімічні аналізи. Визначаючи хімічний склад лікувальних вод, він сприяв розвитку багатьох курортів та здобув визнання у науковому світі. Він опублікував твір під назвою Описано мінеральні джерела в Королівстві Галичина та Буковина з точки зору фізичних та хімічних властивостей.
Він також працював над вітражним склом. Він був першим, хто описав і застосував методи та переваги зберігання ліків у вітражних посудинах. Він помер у Львові і був похований на місцевому цвинтарі в Личаковському.

Немає інших аналогів Нафтусі

Однак НАФТУСЯ дуже допомагає при лікуванні захворювань травного тракту. Подібний хімічний склад у світі має лише одне джерело мінеральної води в … Парагваї. Цю воду можна пити тільки на місці, оскільки вона втрачає свої цілющі властивості через дві години після вилучення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Call Now Button